Wijkcentrum Xaverianen, Xaverianenstraat 1, 8200 Brugge

De lezing gaat door in het Wijkcentrum Xaverianen in de Xaverianenstraat 1, 8200 Brugge.

We starten om 20u00 stipt , maar graag ietsje vooraf aanwezig zijn om je laptop te installeren . Er is een plafond-beamer en groot scherm , alle kabels zijn aanwezig . Breng voor alle veiligheid steeds je lezing op een geheugendrager (bv USB-stick) mee want bij technische panne aan eigen laptop kunnen we onze eigen beamer en laptop inschakelen…

Kan je ons ook enkele dagen voordien, uw ppt in pdf als handouts doorsturen aub : aanwezigen kunnen die dan ten vroegste tijdens de lezing en/of erna bekijken.

Wanneer je vanuit Gent de E40 neemt dan neem je afslag 8 (brugge). Dan kom je op de zogenaamde express weg naar Zeebrugge . Na een 1e tunnel blijf je op het rechter rijvak rijden want dan moet je de 1e afslag nemen “sint andries -Vives”. Je passeert dan die Hogeschool aan je rechterkant , tot de rotonde , waar je weer de 1e afslag neemt , en terug de 1e straat rechts . Ny u rij je langs de achterkant van de hogeschool , maar concentreer je op de linkerkant , op een lange haag , met een doorgang tot een parking voor een wit, lang gebouw . Dat is het wijkcentrum. Rij echter niet de parking op , maar wel verder door tot voorbij het 2e kleinere gebouwtje waarachter enkele parkeerplaatsjes zijn: eentje proberen we voor jou voor te behouden (tip :parkeer er achterwaarts in, want als je wegrijdt is het er pikdonker)

We wachten je op, op de eerste verdieping.