VZW Ter Muiden Beernem zoekt een collega

Ter Muiden vzw is een door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) vergunde zorgaanbieder. We zijn een kleinschalige organisatie, gelegen in de dorpskern van Oedelem (vlakbij Beernem), die volwassenen met een verstandelijke beperking ondersteunt bij het samenleven, het werken en de vrije tijd. Om het team te versterken zijn we op zoek naar een kinesitherapeut die op zelfstandig basis werkt binnen een team van 2 andere kinesisten.

We zoeken iemand die interesse heeft in de sector voor personen met een verstandelijke beperking, die geduldig en hulpvaardig is. De doelgroep is volwassenen.

Om alles goed te kunnen uitvoeren stelt Ter Muiden vzw een uitgeruste kine ruimte ter beschikking.

1. Je staat in voor de organisatie van een kinesitherapeutische sessie en past aan waar nodig. Daarnaast verleen je de nodige kwalitatieve ondersteunende hulp (vb. verplaatsing van de woongroep naar de kineruimte, ±50m) en wissel je informatie uit met 2 andere kinesisten (die ook op zelfstandige basis werken), begeleiders, ergotherapeut,…
2. Je werkt bij voorkeur op dinsdag- en woensdagnamiddag => = te bespreken
3. Je krijgt een 13-tal bewoners toegewezen
4. Tarief die kan aangerekend worden = ‘verstrekkingen, verricht in een tijdelijke of definitieve gemeenschappelijke woon- of verblijfplaats van mindervaliden of voor rechthebbenden die er verblijven’
5. Behandeling = 15-20 min. /persoon (therapie kan per 2 personen gegeven worden).

Bij interesse of vragen, aarzel niet om mij te contacteren of kom gerust langs ter kennismaking.

Vriendelijke groet
Marieke Peere – 050 78 16 26

Contactgegevens

E-mail: MariekeP@termuiden.be

Telefoon : 050 78 16 26