De 5 lidmaatschap-formules van uw kinekring

Elk jaar stelt onze kinekring een uitgebreid en kwaliteitsvol activiteitenprogramma samen met diverse Peer Reviews zodat elke kinesitherapeut de PQK-criteria kan behalen.

Een KNWV-lidmaatschap biedt ook tal van voordelen en diensten: een profielpagina op de website, specifiek voor leden voorbehouden webpagina’s zoals advertenties en zoekertjes,  downloads van de activiteiten, helpdesk, nieuws uit de pers, werkveld en academische wereld in binnen- en buitenland,…..

Aandachtspunten:

  1. Het KNWV-lidmaatschap start op 1 januari en eindigt op 31 december.
  2. Lid worden van KNWV vereist een gebruikersaccount die kan aangemaakt worden op onze registratiepagina.
  3. Collega’s die lid zijn van Axxon worden niet automatisch “gratis” lid van KNWV. Selecteer daarom zeker een van de 3 Axxon-formules hierna. Uw Axxon-lidmaatschap wordt vervolgens gecontroleerd door de penningmeester waarna u asap een bevestiging van uw account en  uw KNWV-lidmaatschap wordt toegestuurd.


KNWV-Lidmaatschap 2022 Axxon met kring KNWV – € 0,00
U kan dit lidmaatschap gratis bestellen als u Axxonlid bent en KNWV 507 als kring hebt aangeduid op uw Axxon-aansluitingsformulier. U kan dit checken op de Axxon-pagina. Indien uw naam hierop ontbreekt, contacteer dan het Axxon-infopunt (info.nl@axxon.be of 02/709.70.80).
Met dit lidmaatschap geniet u zowel van uw Axxon-voordelen als van de KNWV-voordelen en diensten. U krijgt gratis toegang tot zowel de on- site als on-line KNWV-activiteiten en de Peer Reviews.


KNWV-Lidmaatschap 2022 Axxon andere kring – € 0,00
Wanneer u Axxonlid bent en en u hebt op uw AXXON-aansluitingsformulier niet KNWV maar wel een andere kinekring aangeduid, dan kunt u met dit lidmaatschap gratis deelnemen aan de on-site KNWV-avondlezingen maar voor een on -line activiteit wordt een kostendekkende vergoeding gevraagd. U kan ook niet genieten van de andere KNWV-voordelen en diensten en evenmin van de Peer Reviews (u kan dit wel met de betalende lidmaatschapsformule “KNWV-Lidmaatschap 2022 Axxon andere kring All In”).


KNWV-Lidmaatschap 2022 Axxon andere kring All In – € 75,00
Wanneer u Axxonlid bent en u hebt op uw AXXON-aansluitingsformulier niet KNWV maar wel een andere kinekring aangeduid, dan kan u -mits aankoop van dit lidmaatschap– net zoals KNWV-leden genieten van alle KNWV-voordelen en diensten, met toegang tot alle on-site en on-line activiteiten en Peer Reviews.KNWV-Lidmaatschap 2022 Kinesitherapeut – €125,00
Wanneer u geen Axxonlid bent, dan kan u tegen betaling van €125,00 genieten van alle KNWV-voordelen en diensten met toegang tot alle on-site en on-line activiteiten en Peer Reviews.


KNWV-Lidmaatschap 2022 Student – €0,00
Kies voor deze formule wanneer u student bent en een geldige studentenkaart academiejaar 2021-2022 bezit. Dit lidmaatschap is geldig gedurende het volledige academiejaar dat op uw studentenkaart vermeld staat.