De 5 lidmaatschap-formules van uw kinekring

Elk jaar stelt onze kinekring een uitgebreid en kwaliteitsvol activiteitenprogramma samen met diverse Peer Reviews zodat elke kinesitherapeut de PQK-criteria kan behalen.

Een KNWV-lidmaatschap biedt ook tal van voordelen en diensten: een profielpagina op de website, specifiek voor leden voorbehouden webpagina’s zoals advertenties en zoekertjes,  downloads van de activiteiten, helpdesk, nieuws uit de pers, werkveld en academische wereld in binnen- en buitenland,…..

Aandachtspunten:

  1. Het KNWV-lidmaatschap start op 1 januari en eindigt op 31 december. 
  2. Lid worden van KNWV vereist een gebruikersaccount dat kan aangemaakt worden op onze registratiepagina.
  3. Collega’s die lid zijn van Axxon worden niet automatisch “gratis” lid van KNWV. Selecteer daarom zeker een van de 3 Axxon-formules hierna. Uw Axxon-lidmaatschap wordt vervolgens gecontroleerd door de penningmeester waarna u asap een bevestiging van uw account en  uw KNWV-lidmaatschap wordt toegestuurd.

KNWV-Lidmaatschap 2022 Axxon met kring KNWV – € 0,00
U kan dit lidmaatschap gratis bestellen wanneer u Axxonlid  bent en KNWV 507 als uw kring hebt aangeduid op uw AXXON-aansluitingsformulier.  U kan dit checken op de Axxonpagina. Indien uw naam hierop ontbreekt, contacteer dan het Axxon Infopunt (info.nl@axxon.be of 02/709.70.80).. Met dit lidmaatschap geniet u zowel van alle Axxon-voordelen genieten als van alle KNWV-activiteiten, Peer Reviews, voordelen en diensten.


KNWV-Lidmaatschap 2022 Axxon andere kring – € 0,00
Wanneer u Axxonlid  bent en en u hebt op uw AXXON-aansluitingsformulier niet KNWV maar wel een andere kinekring aangeduid,  dan kunt u met dit lidmaatschap gratis deelnemen aan de KNWV-avondlezingen maar niet genieten van de andere KNWV-voordelen en diensten en evenmin van een toegang tot Peer Reviews  (u kan dit wel met de betalende lidmaatschapsformule “KNWV-Lidmaatschap 2022 Axxon andere kring All In”).KNWV-Lidmaatschap 2022 Axxon andere kring All In – € 75,00
Wanneer u Axxonlid  bent en u hebt op uw AXXON-aansluitingsformulier niet KNWV maar wel een andere kinekring aangeduid,  dan kan u  -mits aankoop van dit lidmaatschap– net zoals KNWV-leden genieten van alle KNWV-voordelen en diensten, met toegang tot alle activiteiten en Peer Reviews.


KNWV-Lidmaatschap 2022 Kinesitherapeut – €125,00
Wanneer u geen Axxonlid  bent, dan kan u tegen betaling van € 125  genieten van alle KNWV-voordelen en diensten met toegang tot alle activiteiten en Peer Reviews.


KNWV-Lidmaatschap 2022 Student – €0,00
Kies voor deze formule wanneer u student bent en een geldige studentenkaart academiejaar 2021-2022 bezit.  Dit lidmaatschap is geldig gedurende het volledige academiejaar dat op uw studentenkaart vermeld staat.