Activiteiten van KNWV

KNWV draagt permanente vorming hoog in haar vaandel. Zij stelt alles in het werk om een rijkelijk gevuld activiteitenprogramma aan te bieden opdat collega’s aan de jaar- en/of periodecriteria van PQK kunnen voldoen.

Voor elke activiteit is voorafgaande ticketbestelling vereist zodat KNWV de aanwezigheidslijsten kan voorbereiden en uw navormingseenheden of andere portfoliocriteria kan garanderen.
Het aantal tickets wordt afgestemd op de capaciteit van de zaal, de recentste corona-adviezen en de brandveiligheidsvoorwaarden.

Aangeboden activiteiten in 2022

De Wetenschappelijke activiteiten staan open voor leden en niet-leden, zowel voor kinesitherapeuten als zorgverstrekkers in het kader van multidisciplinaire samenwerking. Klik op een activiteit in de kolom hiernaast voor details over het onderwerp, de spreker, de locatie en voor de ticketbestelling.

Tickets voor “fysieke” deelname resp. on site/ live activiteiten
* kunnen GRATIS besteld worden door collega’s met een geldig lidmaatschap 2022    Wordt/blijf lid in 2022 
* kunnen TEGEN BETALING besteld worden door geregistreerde personen      Registreer u hier 
– zijn niet beschikbaar bij activiteiten die de vermelding “VERWACHT” tonen. 
Tickets voor “online activiteiten” 
Activiteiten die wegens  coronamaatregelen niet “live” kunnen/konden doorgaan, worden op video vastgelegd wat extra kosten met zich meebrengt. Deze activiteiten worden op het Streaming Platform opgelijst (zie onderaan). Tickets hiervoor worden “op aanvraag” toegestuurd en zijn alleen gratis voor (1) studenten, (2) voor Axxon-leden die KNWV als kring hebben aangeduid, (3) voor Axxonleden die aangesloten zijn bij een andere kring maar bij KNWV de All-in formule (lidgeld €75) hebben gekozen en (4) voor de KNWV-leden die de formule “Kinesitherapeuten” (lidgeld € 125) hebben gekozen. 

De Peer Reviews met vrij thema zijn strikt voorbehouden voor kinesitherapeuten die een van de volgende 3  KNWV-lidmaatschapsformules hebben gekozen: (1) de formule “Axxon-leden met kringaanduiding KNWV” , (2) de formule “Axxonleden aangesloten bij een andere kring met (betalende) All-in formule en (3) de (betalende) formule “Kinesitherapeuten” .
Het aantal tickets wordt afgestemd op de PQK-regelgeving (LOKK = max 40 deelnemers).
De Peer review (of e-learning) met vastgelegd thema wordt niet door KNWV maar wel door PQK (tegen betaling !) georganiseerd . Inschrijvingen gebeuren via uw persoonlijk portfolio>>evaluaties>>>thema. 

De Bijzondere activiteiten zoals social events, KNWV-clinics, KNWV-SUMMIT,… zijn betalende activiteiten waarvoor KNWV-leden belangrijke reducties genieten.

 

De KNWV-vormingskalender

  • 8 december 2022, 20:00: WA: Meer patiënt, Minder administratie
  • 28 januari 2023, 09:00: Lustrumviering KNWV

Het KNWV Video Streaming Platform 

U kan hier tickets bestellen voor de video-opnames van eerdere activiteiten.