Activiteiten van KNWV

KNWV draagt permanente vorming hoog in haar vaandel. Zij stelt alles in het werk om een rijkelijk gevuld activiteitenprogramma aan te bieden opdat collega’s aan de jaar- en/of periodecriteria van PQK kunnen voldoen.

Voor elke activiteit is voorafgaande ticketbestelling vereist zodat KNWV de aanwezigheidslijsten kan voorbereiden en uw navormingseenheden of andere portfoliocriteria kan garanderen.
Het aantal tickets wordt afgestemd op de capaciteit van de zaal en de brandveiligheidsvoorwaarden maar in corona-tijden  moet ook rekening gehouden met federale en lokale regeltjes. Om die reden heeft KNWV in 2021 de meeste activiteiten on-line georganiseerd. Anno 2022 lijkt dezelfde weg op te gaan en om die reden visualiseren we ALLE activiteiten voortaan in 2 kolommen hierna.

In de linkerkolom worden de on-site activiteiten in chronologische volgorde weergegeven, u neemt hier fysiek deel in de aangeven locatie. De eerste 2 activiteiten dd 20/01 en 17/02 die oorspronkelijk in ZOWE werden georganiseerd,  zijn omwille van de Omnikron-maatregelen verplaatst naar het Video Streaming Platform met de on-line activiteiten (rechterkolom).

De toelatingsvoorwaarden voor de aangeboden activiteiten zijn tov vorige jaren licht gewijzigd, gelieve deze onderaan de pagina te lezen aub.

Het KNWV-online aanbod

 

Toelatingsvoorwaarden tot KNWV-activiteiten

De Wetenschappelijke activiteiten staan open voor leden en niet-leden, zowel voor kinesitherapeuten als zorgverstrekkers in het kader van multidisciplinaire samenwerking. Klik op een activiteit in de kolom hiernaast voor details over het onderwerp, de spreker, de locatie en voor de ticketbestelling.

Tickets voor “fysieke” deelname resp. on site/ live activiteiten
* kunnen GRATIS besteld worden door collega’s met een geldig lidmaatschap 2022    Wordt/blijf lid in 2022
* kunnen TEGEN BETALING besteld worden door geregistreerde personen      Registreer u hier
* zijn niet beschikbaar bij activiteiten die de vermelding “VERWACHT” tonen.
Tickets voor “online activiteiten” op het Streaming Platform
Activiteiten die wegens  coronamaatregelen niet “live” kunnen/konden doorgaan, worden op video opgenomen en vervolgens op het Streaming Platform beschikbaar gesteld (zie lijst onderaan) . Wegens de extra kosten  en  administratie worden deze tickets alleen  “op aanvraag”  toegestuurd.
Deze Streaming-tickets blijven gratis voor studenten  en voor  kinesitherapeuten die een van de volgende 3  KNWV-lidmaatschapsformules hebben gekozen:
(1) de formule “Axxon-leden welke KNWV als kring hebben aangeduid (geen lidgeld);
(2) de formule “Axxonleden aangesloten bij een andere kring,  All-in (betaald lidgeld € 75) ;
(3) de formule “Kinesitherapeuten” (betaald lidgeld € 125).
Axxonleden aangesloten bij een andere kring die geen KNWV-lidgeld betalen/betaald hebben, kunnen Streaming-tickets aan  € 10 euro bestellen, alle andere personen betalen € 40. 

De Peer Reviews met vrij thema zijn strikt voorbehouden voor kinesitherapeuten die een van de volgende 3  KNWV-lidmaatschapsformules hebben gekozen: (1) de formule “Axxon-leden met kringaanduiding KNWV” , (2) de formule “Axxonleden aangesloten bij een andere kring met (betalende) All-in formule en (3) de (betalende) formule “Kinesitherapeuten” .
Het aantal tickets wordt afgestemd op de PQK-regelgeving (LOKK = max 40 deelnemers).
De Peer review (of e-learning) met vastgelegd thema wordt niet door KNWV maar wel door PQK (tegen betaling !) georganiseerd . Inschrijvingen gebeuren via uw persoonlijk portfolio>>evaluaties>>>thema. 

De Bijzondere activiteiten zoals social events, KNWV-clinics, KNWV-SUMMIT,… zijn betalende activiteiten waarvoor KNWV-leden belangrijke reducties genieten.