audience

KNWV draagt permanente vorming hoog in haar vaandel. Zij stelt alles in het werk om een rijkelijk gevuld activiteitenprogramma aan te bieden opdat collega’s aan de jaar- en/of periodecriteria van PQK kunnen voldoen.

Voor elke activiteit is voorafgaande ticketbestelling vereist zodat KNWV de aanwezigheidslijsten kan voorbereiden en uw navormingseenheden of andere portfoliocriteria kan toekennen.
Het aantal tickets wordt afgestemd op de capaciteit van de zaal ,  de brandveiligheidsvoorwaarden en – in corona-tijden-  moet ook rekening gehouden met federale en lokale regeltjes. Om die reden heeft KNWV in 2021 de meeste activiteiten on-line georganiseerd. Anno 2022 lijkt dezelfde weg op te gaan en KNWV visualiseert daarom de activiteiten in een kolom ON LINE activiteiten (tickets voor streaming via het Digitaal Platform beschikbaar tot eind 2022)  en een kolom ON SITE waar u fysiek kan deelnemen op de aangeduide datum en locatie.

De eerste 2 activiteiten dd 20/01 en 17/02 die oorspronkelijk in ZOWE werden georganiseerd, zijn omwille van de Omnikron-maatregelen verplaatst naar het KNWV Digitaal Platform met alle on-line activiteiten .

De toelatingsvoorwaarden voor de aangeboden activiteiten zijn tov vorige jaren licht gewijzigd, gelieve deze onderaan de pagina te lezen aub.

De Wetenschappelijke activiteiten, staan open voor leden en niet-leden, zowel voor kinesitherapeuten als zorgverstrekkers in het kader van multidisciplinaire samenwerking. Het aantal tickets wordt afgestemd op de capaciteit van de zaal, conform de recentste corona-adviezen en brandveiligheidsvoorwaarden. De onsite activiteiten worden in chronologische volgorde weergegeven. U neemt hier fysiek deel in de aangeven locatie.
Om ervoor te zorgen dat u de nodige accreditatiepunten kan behalen, kunnen sommige  activiteiten ook online gevolgd worden.  De eerste 2 activiteiten van 27/01 en 17/02; die oorspronkelijk in ZOWE werden georganiseerd, zijn omwille van de Omnikron-maatregelen verplaatst naar het KNWV Online Platform.

De Peer reviews

De Peer Reviews met vrij thema zijn strikt voorbehouden voor kinesitherapeuten die een van de volgende 3  KNWV-lidmaatschapsformules hebben gekozen:

Het aantal tickets wordt afgestemd op de PQK-regelgeving (LOKK = max 40 deelnemers).
De Peer review (of e-learning) met vastgelegd thema wordt niet door KNWV maar wel door PQK (tegen betaling !) georganiseerd . Inschrijvingen gebeuren via uw persoonlijk portfolio>>evaluaties>>>thema.

Bijzondere activiteiten

De Bijzondere activiteiten zoals social events, KNWV-clinics, KNWV-SUMMIT,… zijn betalende activiteiten waarvoor KNWV-leden belangrijke reducties genieten.

HET KNWV-ONLINE AANBOD

HET KNWV ON SITE AANBOD

HET KNWV-ONLINE AANBOD