KNWV draagt permanente vorming hoog in haar vaandel. Zij stelt alles in het werk om een rijkelijk gevuld activiteitenprogramma aan te bieden opdat collega’s aan de jaar- en/of periodecriteria van PQK kunnen voldoen.

audience

Hoe deelnemen ?

Voor elke activiteit is voorafgaande ticketbestelling vereist zodat KNWV de aanwezigheidslijsten kan voorbereiden en uw navormingseenheden kan garanderen. Om tickets te bestellen is een gebruikersaccount vereist welke U eenmalig dient aan te maken en permanent geldig blijft. Na inloggen op de registratiepagina selecteert u in het eerste veld uw gewenste registratieprofiel : (1) “ticket aankopen” ofwel (2) “lid worden”. Uw gegevens en voorkeuren van uw gebruikersaccount kan u ten allen tijde wijzigen of verwijderen.

Aanbod

De Wetenschappelijke activiteiten, staan open voor leden en niet-leden, zowel voor kinesitherapeuten als zorgverstrekkers in het kader van multidisciplinaire samenwerking. Het aantal tickets wordt afgestemd op de capaciteit van de zaal, conform de recentste corona-adviezen en brandveiligheidsvoorwaarden. De onsite activiteiten worden in chronologische volgorde weergegeven. U neemt hier fysiek deel in de aangeven locatie.
Om ervoor te zorgen dat u de nodige accreditatiepunten kan behalen, kunnen sommige  activiteiten ook online gevolgd worden.  De eerste 2 activiteiten van 27/01 en 17/02; die oorspronkelijk in ZOWE werden georganiseerd, zijn omwille van de Omnikron-maatregelen verplaatst naar het KNWV Online Platform.

De Peer reviews

De Peer Reviews met vrij thema zijn strikt voorbehouden voor kinesitherapeuten die een van de volgende 3  KNWV-lidmaatschapsformules hebben gekozen:

Het aantal tickets wordt afgestemd op de PQK-regelgeving (LOKK = max 40 deelnemers).
De Peer review (of e-learning) met vastgelegd thema wordt niet door KNWV maar wel door PQK (tegen betaling !) georganiseerd . Inschrijvingen gebeuren via uw persoonlijk portfolio>>evaluaties>>>thema.

Bijzondere activiteiten

De Bijzondere activiteiten zoals social events, KNWV-clinics, KNWV-SUMMIT,… zijn betalende activiteiten waarvoor KNWV-leden belangrijke reducties genieten.

Bijzondere voorwaarden bij de aankoop van tickets voor online evenementen

Activiteiten die wegens  coronamaatregelen niet “live” kunnen/konden doorgaan, worden op video opgenomen en vervolgens op het  Digitaal Platform beschikbaar gesteld. Wegens de extra kosten en administratie kunnen deze tickets alleen “op aanvraag”  worden verkregen.
Deze Streaming-tickets blijven gratis voor studenten  en voor  kinesitherapeuten met een specifiek KNWV-lidmaatschap. Meer info hieronder:

Bijzondere bepalingen bij de aankoop van tickets voor on-site activiteiten