Wetenschappelijke activiteiten van KNWV

TICKETS VOOR ACTIVITEITEN DIE IN 2022 DOORGAAN, KUNNEN ENKEL AANGEKOCHT WORDEN MET EEN GELDIG LIDMAATSCHAP 2022

Hoe deelnemen ?

Voor elke activiteit is voorafgaande ticketbestelling vereist zodat KNWV de aanwezigheidslijsten kan voorbereiden en uw navormingseenheden kan garanderen.
Om tickets te bestellen is een gebruikersaccount vereist welke U eenmalig dient aan te maken en permanent geldig blijft . Na inloggen op de registratiepagina selecteert u in het eerste veld uw gewenste registratieprofiel : (1) “ticket aankopen” ofwel (2) “lid worden”. Uw gegevens en voorkeuren van uw gebruikersaccount kan u ten allen tijde wijzigen of verwijderen.

Aanbod

KNWV draagt permanente vorming hoog in haar vaandel. Zij stelt alles in het werk om een rijkelijk gevuld activiteitenprogramma aan te bieden opdat collega’s aan de jaar- en/of periodecriteria van PQK kunnen voldoen.

De Wetenschappelijke activiteiten, staan open voor leden en niet-leden, zowel voor kinesitherapeuten als zorgverstrekkers in het kader van multidisciplinaire samenwerking. Het aantal tickets wordt afgestemd op de capaciteit van de zaal , conform de recentste corona-adviezen en brandveiligheidsvoorwaarden.
In corona-tijden kunnen de online wetenschappelijke activiteiten “on demand” bekeken worden na de eigenlijke voorstellingsdatum . De lijst kan u terugvinden onderaan deze pagina . Klik de gewenste activiteit aan en schrijf u in via info@knwv.be

De Peer Reviews met vrij thema zijn strikt voorbehouden voor kinesitherapeuten met geldig KNWV-lidmaatschap. Het aantal tickets wordt afgestemd op de PQK-regelgeving (LOKK = max 40 deelnemers).
De Peer review (of e-learning) met vastgelegd thema wordt niet door KNWV maar wel door PQK (tegen betaling !) georganiseerd . Inschrijvingen gebeuren via uw persoonlijk portfolio>>evaluaties>>>thema. 

Voor bijzondere activiteiten zoals social events, KNWV-clinics, KNWV-SUMMIT, … zijn betalende activiteiten waarvoor KNWV-leden belangrijke reducties genieten.

Het KNWV-online aanbod

De KNWV-vormingskalender

  • 8 december 2022, 20:00: WA: Meer patiënt, Minder administratie
  • 28 januari 2023, 09:00: Lustrumviering KNWV