Lid worden van KNWV : een must in het nieuwe zorglandschap

Kinekringen zijn net zoals oa huisartsenkringen, een verplichte partner in de eerstelijnszones om bottom-up  mee te helpen aan de (re)organisatie van de gezondheidszorg. KNWV neemt sinds de start van de eerstelijnshervormingen actief deel aan het zorgbeleid van 5 eerstelijnszones via haar vertegenwoordigende bestuursleden in de veranderteams en zorgraden. Omdat kinesitherapeuten via hun kringwerking erkend zullen worden als partner in de zorg, is het belangrijk dat u lid bent of wordt van uw lokale kinekring ! Lees meer.

Lid worden van KNWV : een must voor uw profilering en professionalisering

De kinekring KNWV behartigt  – als Axxon–kring  – uw professionele en socio-economische belangen zowel op loco-regionaal als op nationaal niveau in alle deeldomeinen van de kinesitherapie . Lees meer.

Lid worden van KNWV : een vereniging voor kinesitherapeuten

KNWV bezorgt u niet alleen informatie, kennis en advies over kinesitherapie en tal van voordelen. Zij biedt ook permanente vorming aan (wetenschappelijke lezingen , peer reviews,..)  zodat u uw PQK-criteria kan behalen.  Lees meer.

Zonder lidmaatschap toch permanente vorming volgen en/of informatie ontvangen ?

Onze permanente vorming staat open voor elke collega.
KNWV- leden kunnen na inloggen op hun ledenaccount gratis inkomticketten bestellen voor zowel activiteiten als Peer Reviews.
Niet-leden kunnen na inloggen op hun bezoekersaccount een inkomticket kopen voor elke wetenschappelijke activiteit, maar niet voor Peer Reviews (die zijn enkel voor KNWV-leden toegankelijk).

  • Collega’s die lid zijn van Axxon maar aangesloten zijn bij een andere kinekring , kunnen een inkomticket “Axxonlid” bestellen aan gunsttarief .
  • Collega’s die geen lid zijn van Axxon en/of kring kopen een inkomticket “Kinesitherapeut” waarvan de prijs varieert volgens de duur van de activiteit.
  • In het kader van multidisciplinaire samenwerking biedt KNWV ook tickets “Zorgverstrekker” aan waarvan de prijs varieert volgens de duur van de activiteit.

Onze kringwerking kan u volgen op deze website en/of via onze maandelijkse nieuwsbrief of newsflash. Klik hier om u (gratis) te abonneren.

Nu lid worden en van alle voordelen en diensten genieten? 

Maak dan uw keuze uit onderstaande 4 lidmaatschapscategorieën. De procedure om lid te worden is analoog met het aankopen van een product in een webwinkel. U plaatst uw bestelling in uw winkelmand en doorloopt vervolgens in 5 stappen het bestelproces door,  Als laatste stap zal u een bevestiging van uw lidmaatschap  zien verschijnen en ook in uw mailbox ontvangen. U kan dit document downloaden en als fiscaal attest bewaren . Ontvangt u dit niet , dan is uw lidmakingsprocedure niet volledig uitgevoerd en dient u dit proces te herhalen (of ons te contacteren).

Kies uw lidmaatschap

U bent student kinesitherapie
met geldige studentenkaart

Gratis lidmaatschap*

*U kan gratis lid worden indien u uw studentenstatus bevestigt door het uploaden van een kopie van uw studentenkaart 

U bent Axxon-lid met affiliatie bij “KNWV 507”

 

Gratis lidmaatschap*

* U kan gratis lid worden van KNWV indien u “KNWV 507” als uw kinekring hebt aangeduid op uw Axxon-aansluitingsformulier. Check dit bij het Axxoninfopunt (02/7097080) alvorens u uw gratis KNWV-lidmaatschap activeert

U bent Axxon-lid
bij een andere kine-kring

 

Betalend lidmaatschap*

* U kan lid worden van KNWV door overschrijving van € 125 op de bankrekening BE70 4783 0310 3125 .
U kan dan genieten van alle KNWV-voordelen en diensten .

U bent geen lid van Axxon of van een kinekring

 

Betalend lidmaatschap*

* U kan lid worden van KNWV door overschrijving van € 125 op de bankrekening BE70 4783 0310 3125 .
U kan dan genieten van alle KNWV-voordelen en diensten