Elk jaar stelt onze kinekring een uitgebreid en kwaliteitsvol activiteitenprogramma samen met diverse Peer Reviews zodat elke kinesitherapeut de PQK-criteria kan behalen.

Een KNWV-lidmaatschap biedt ook tal van voordelen en diensten: een profielpagina op de website, specifiek voor leden voorbehouden webpagina’s zoals advertenties en zoekertjes, downloads van de activiteiten, helpdesk, nieuws uit de pers, werkveld en academische wereld in binnen- en buitenland,….Het volledige overzicht kan u hier terugvinden. 

Aandachtspunten:

  1. Het KNWV-lidmaatschap start op 1 januari en eindigt op 31 december van het jaar dat op het lidmaatschap is vermeld.
  2. Lid worden van KNWV vereist een gebruikersaccount die kan aangemaakt worden op onze registratiepagina.
  3. Collega’s die lid zijn van Axxon worden niet automatisch “gratis” lid van KNWV. Selecteer daarom zeker een van de 3 Axxon-formules hierna. Uw Axxon-lidmaatschap wordt vervolgens gecontroleerd door de penningmeester waarna u zo snel mogelijk een bevestiging van uw account en uw KNWV-lidmaatschap wordt toegestuurd.


KNWV-lidmaatschap 2023 Axxon met kring KNWV (€0,00)
Dit lidmaatschap kan u bestellen als u Axxonlid wordt in 2023 en op uw Axxon-aansluitingsformulier in het vakje opmerkingen “KNWV 507” vermeldt.  Contacteer evtl. het Axxon-infopunt (info.nl@axxon.be) of bel 02/709.70.80 voor meer info. 
Met dit lidmaatschap geniet u zowel van uw Axxon-voordelen als van de KNWV-voordelen en diensten. U krijgt gratis toegang tot de fysieke en de online KNWV-activiteiten en Peer Reviews.


KNWV-lidmaatschap 2023 Axxon andere kring (€0,00)
Dit lidmaatschap kan u bestellen als u Axxonlid wordt in 2023 en op uw Axxon-aansluitingsformulier in het vakje opmerkingen een andere kinekring dan KNWV zal aanduiden. Contacteer evtl. het Axxon-infopunt (info.nl@axxon.be) of bel 02/709.70.80 voor meer info.
Met dit lidmaatschap kan u gratis deelnemen aan de fysieke KNWV-avondlezingen . Voor een online activiteit wordt echter een kostendekkende vergoeding gevraagd. U kan ook niet genieten van de andere KNWV-voordelen en diensten en evenmin van de Peer Reviews (u kan dit wel met de betalende lidmaatschapsformule “KNWV-Lidmaatschap 2023 Axxon andere kring All In”).


KNWV-lidmaatschap 2023 Axxon andere kring All In (€75,00)
Dit lidmaatschap kan u bestellen als u Axxonlid wordt in 2023 en op uw Axxon-aansluitingsformulier in het vakje opmerkingen een andere kinekring dan KNWV zal aanduiden. Contacteer evtl. het Axxon-infopunt (info.nl@axxon.be) of bel 02/709.70.80 voor meer info.
Met dit lidmaatschap kan u , net zoals KNWV-leden , van alle KNWV-voordelen en diensten genieten, inclusief toegang tot alle fysieke en online activiteiten en Peer Reviews.


KNWV-lidmaatschap 2023 Kinesitherapeut (€150,00)
Dit lidmaatschap kan u bestellen als u geen Axxonlid bent. U kan genieten van alle KNWV-voordelen en diensten met toegang tot alle fysieke en online activiteiten en Peer Reviews.


KNWV-

lidmaatschap 2023 Student (€0,00)
Kies voor deze formule wanneer u student bent en een geldige studentenkaart academiejaar 2022-2023 bezit. Dit lidmaatschap is geldig gedurende het volledige academiejaar dat op uw studentenkaart vermeld staat.