Elk jaar stelt onze kinekring een uitgebreid en kwaliteitsvol activiteitenprogramma samen met diverse Peer Reviews zodat elke kinesitherapeut de PQK-criteria kan behalen.

Een KNWV-lidmaatschap biedt ook tal van voordelen en diensten: een profielpagina op de website, specifiek voor leden voorbehouden webpagina’s zoals advertenties en zoekertjes, downloads van de activiteiten, helpdesk, nieuws uit de pers, werkveld en academische wereld in binnen- en buitenland,….

Aandachtspunten:

  1. Het KNWV-lidmaatschap start op 1 januari en eindigt op 31 december van het jaar dat op het lidmaatschap is vermeld.
  2. Het lidmaatschap 2023 is een lustrumlidmaatschap.
  3. Lid worden van KNWV vereist een gebruikersaccount die kan aangemaakt worden op onze registratiepagina.
  4. Informatie voor Axxonleden (effectief of in wording)
    • Vermits uw Axxon-lidmaatschap een voorwaarde is voor de gratis tickets, voert de penningmeester steeds controle uit.
    • Collega’s die lid zijn van Axxon worden niet automatisch “gratis” lid van KNWV, u dient dus zeker en vast één van de 3 Axxon-formules te selecteren. Check zelf even op de Axxon-website of uw Axxon-lidmaatschap nog in orde is door in te loggen , dan de menuTAB “leden” aan te klikken en in de lijst “my Axxon” te selecteren. U kan ook contact nemen met het Axxon-infopunt (info.nl@axxon.be of 02/709.70.80) om de status van uw huidig Axxon- lidmaatschap te kennen en/of uw kringaansluiting te bevestigen en/of aan te passen.
    • Wanneer u nu pas zal aansluiten bij Axxon, dan kan u op het Axxon-aansluitingsformulier “aansluiten kinekring ” met “Ja” aanvinken , en in het vakje opmerkingen onderaan “KNWV 507” als uw kinekring vermelden.