Registreer u op KNWV.be

Via het registratieformulier op deze webpagina maakt u een gratis gebruikersaccount aan.
Het is belangrijk om te weten
– dat u slechts  eenmaal een gebruikersaccount moet aanmaken (onbeperkte geldigheid);
– dat u ten alle tijde deze gegevens kan bewerken of verwijderen.

Twee registratiemogelijkheden

 • Wenst u alleen deel te nemen aan onze wetenschappelijke avonden ?
  • Selecteer in het profielvakje van nevenstaand formulier ” Registratie Tickets KNWV”.
 • Wanneer u meerdere wetenschappelijke activiteiten wenst bij te wonen bent u een stuk goedkoper af met één van onze lidmaatschappen.
  • Kies in dat geval Registratie Lidmaatschappen.

Onze 5 lid-formules in het kort

 1. U bent student kinesitherapie ? Dan kan u zich registreren voor een GRATIS “KNWV-lidmaatschap voor studenten” waarmee u gratis toegang krijgt op de Wetenschappelijke Avonden, niet op  Peer Reviews.
 2. U bent Axxonlid en hebt KNWV (kring 507) als uw kinékring aangeduid? Dan kan u zich registreren voor het GRATIS “KNWV-Lidmaatschap Axxon met kring KNWV” waarmee u geniet van alle voordelen en diensten van KNWV , inclusief gratis toegang op alle wetenschappelijke avonden, en op de Peer Reviews,…..
 3. U bent Axxonlid van een andere kring ?
  • Wilt u als Axxonlid van een andere kring genieten van dezelfde KNWV-voordelen en diensten als KNWV-leden? Koop dan voor 75 euro een “KNWV-Lidmaatschap Andere Kringen All Inn”.
  • Bent u alleen geïnteresseerd in de wetenschappelijke avondlezingen dan kan u een GRATIS “KNWV-Lidmaatschap Andere Kringen ” bestellen. U krijgt dan wel geen geen voordelen, geen dienstverlening en evenmin toegang tot de Peer Reviews van KNWV.
  • Komt u slechts sporadisch naar de wetenschappelijke avondlezingen dan kan u het registratieprofiel “registratie tickets KNWV” kiezen waarmee u tickets kan aankopen.
 4. Bent U als kinesitherapeut niet aangesloten bij Axxon? Dan kunt u voor 150 euro een “KNWV-Lidmaatschap kinesitherapeuten” aankopen waarmee u geniet van alle voordelen en diensten van KNWV , inclusief gratis toegang op alle Wetenschappelijke Avonden en Peer Reviews,

(Opnieuw) lid worden van KNWV ? Klik dan op deze button.

Wilt u zich helemaal niet registreren en zich alleen abonneren op de KNWV-nieuwsbrief  waardoor u op de hoogte blijft van lokaal en regionaal nieuws uit de vereniging en de zorgsector ? Klik dan op deze button

Minimale registratiegegevens

Onderstaande velden zijn verplicht in te vullen.
Met het oog op eventuele accreditering, vragen wij uw beroepsgroep en RIZIV-nummer (11 cijfers zonder koppeltekens).
Voor facturering in een BTW-stelsel is uw BTW-nummer (zonder landcode BE) vereist. Gebruik volgend formaat: 1234.321.123

Uw praktijkgegevens

Onderstaande velden zijn vrij in te vullen en worden opgenomen in uw profiel.  Bij een geldig KNWV-lidmaatschap worden deze gegevens als zoekterm benut in de KNWV-browser "vind een kine".  Ingevoerde gegevens kunnen, na registratie, ten allen tijde aangepast worden in uw profiel.
Privacybeleid weergeven