Registreer u op KNWV.be

Op de website van KNWV kunt u niets kopen als u niet geregistreerd bent. Via ons registratieformulier op deze webpagina maakt u makkelijk uw account aan waarna u oa tickets kan bestellen voor wetenschappelijke activiteiten, één van de 5 soorten lidmaatschappen kan aankopen en/of kan inschrijven voor de nieuwsbrief. U kan ten allen tijde uw gegevens bewerken of verwijderen.

Registratiemogelijkheden

 • Wenst u alleen deel te nemen aan onze wetenschappelijke avonden ?
  • Selecteer in dit geval Registratie Tickets KNWV.
 • Wanneer u meerdere wetenschappelijke activiteiten wenst bij te wonen bent u een stuk goedkoper af met één van onze lidmaatschappen.
  • Kies in dat geval Registratie Lidmaatschappen.

Onze lid-formules in het kort

 1. U bent student kinesitherapie ? Dan kan u zich registreren voor een GRATIS “KNWV-lidmaatschap voor studenten” waarmee u gratis toegang krijgt op de Wetenschappelijke Avonden, niet op LOKK’s en Peer Reviews.
 2. U bent Axxonlid en hebt KNWV (kring 507) als uw kinékring aangeduid? Dan kan u zich registreren voor het GRATIS “KNWV-Lidmaatschap Axxon met kring KNWV” waarmee u geniet van alle voordelen en diensten van KNWV , inclusief gratis toegang op alle wetenschappelijke avonden, LOKK’s, Peer Reviews,…..
 3. U bent Axxonlid van een andere kring ?
  • Wilt u als Axxonlid van een andere kring genieten van dezelfde KNWV-voordelen en diensten als KNWV-leden? Koop dan voor 75 euro een “KNWV-Lidmaatschap Andere Kringen All Inn”.
  • Bent u alleen geïnteresseerd in de wetenschappelijke avondlezingen dan kan u een GRATIS “KNWV-Lidmaatschap Andere Kringen ” bestellen. U krijg dan wel geen dienstverlening noch voordelen en evenmin toegang tot LOKK’s & Peer Reviews van KNWV.
  • Komt u slechts sporadisch naar de wetenschappelijke avondlezingen dan kan u het registratieprofiel “registratie tickets KNWV” kiezen waarmee u tickets kan aankopen.
 4. Bent U als kinesitherapeut niet aangesloten bij Axxon? Dan kunt u voor 125 euro een “KNWV-Lidmaatschap kinesitherapeuten” aankopen waarmee u geniet van alle voordelen en diensten van KNWV , inclusief gratis toegang op alle Wetenschappelijke Avonden, LOKK’s, Peer Reviews,…

Minimale registratiegegevens

Onderstaande gegevens zijn verplicht in te vullen omdat ze noodzakelijk zijn voor het registratieproces. Voor alle andere gegevens bepaalt u zelf wat u wilt invullen. Welke gegevens we vragen, is onder andere afhankelijk van uw registratieprofiel.
De activiteiten zijn in de eerste plaats bedoeld voor kinesitherapeuten. maar ook studenten kinesitherapie, artsen en andere zorgverstrekkers zijn welkom. Met het oog op eventuele accreditering vragen wij uw beroepsgroep. Hou alvast uw RIZIV-nummer klaar als u erover beschikt.

Het RIZIVnummer (11 cijfers zonder koppelteken) is een verplicht veld. Zonder deze gegevens is er geen accreditatie mogelijk.

Uw praktijkgegevens

Deze zijn vrij in te vullen. In het geval u een abonnement van KNWV neemt, zullen deze gegevens ook gebruikt worden in "vind een kiné" en zijn ze zichtbaar op uw privé en op uw openbaar profiel. Ingevoerde gegevens kunnen, na registratie steeds aangepast worden in uw privé profiel.
Privacybeleid weergeven