Activiteiten van KNWV

KNWV draagt permanente vorming hoog in haar vaandel. Zij stelt alles in het werk om een rijkelijk gevuld activiteitenprogramma aan te bieden opdat deelnemers aan de jaar- en/of periodecriteria van PQK kunnen voldoen.

Opmerking: zoals in de KNWV-nieuwsbrief Februari  2021 vermeld, zal KNWV  de verplichte PR niet organiseren. KNWV-leden zullen zich dus moeten inschrijven op de PQK-site via hun portfolio>>evaluaties>>> thema “e-learning”.

 • Wetenschappelijke activiteiten, staan open voor leden en niet-leden, zowel voor kinesitherapeuten als zorgverstrekkers in het kader van multidisciplinaire samenwerking. Het aantal tickets wordt afgestemd op de capaciteit van de zaal (corona en brandveiligheidsvoorwaarden).
 • LOKK’s en Peer Reviews zijn strikt voorbehouden voor kinesitherapeuten met geldig KNWV-lidmaatschap. Het aantal tickets wordt afgestemd op de PQK-regelgeving (LOKK = max 40 deelnemers)
 • Bepaalde activiteiten zoals (social events, KNWV-clinics, KNWV-SUMMIT, …) zijn betalende activiteiten waarvoor KNWV-leden belangrijke reducties genieten.

Daarnaast kan het portfolio ook aangevuld worden met de activiteiten uit de Aktiviteitenkalender met externe events (activiteiten en events georganiseerd door partners en andere organisaties/verenigingen) en veranderforums in de 5 Eerstelijnszones die ook door PQK worden geaccrediteerd.

Verder kan u op de webpagina “permanente vorming” weblinks vinden naar symposia, scholingsinstituten etc  in binnen-en buitenland , welke mogelijks KNWV-leden interesseren.
Hierna enkele huisregeltjes, voor een volledig overzicht klikt u hier.

Voor elke activiteit is voorafgaande ticketbestelling vereist zodat KNWV de aanwezigheidslijsten kan voorbereiden en uw navormingseenheden kan garanderen.
Om tickets te bestellen is een account vereist welke u als volgt kan aanmaken.
Op onze registratiepagina kiest u het gewenste registratieprofiel : (1) “ticket aankopen” ofwel (2) “lid worden”.

 1. Het aanmaken van een ticketaccount is gratis en niet tijdsgelimiteerd. Vul alle verplichte velden in én uw RIZIV-nummer aub (nodig voor PQK). U kan onmiddellijk met dit account inloggen en surfen naar de KNWV-activiteitenlijst of de activiteitenkalender  (incl externe events) en/of op de geselecteerde activiteitenpagina uw ticket aankopen. 
 2. Het aanmaken van een KNWV-ledenaccount voor kalenderjaar 2021 
  Bent u lid van Axxon dan bent u niet automatisch lid van KNWV !
  Na aanvinken van het KNWV ledenaccount en invullen van uw gegevens worden uw gegevens eerst gecontroleerd door de penningmeester die u asap een bevestiging van uw account en lidmaatschap 2021 zal toesturen.
  KNWV-leden kunnen gratis tickets bestellen voor alle activiteiten en genieten tal van 
  voordelen .

  Ingeval van problemen kan u dat melden op https://www.knwv.be/contact/, KNWV beantwoordt alle meldingen asap.