Activiteiten van KNWV

KNWV draagt permanente vorming hoog in haar vaandel. Zij stelt alles in het werk om een rijkelijk gevuld activiteitenprogramma aan te bieden opdat deelnemers aan de jaar- en/of periodecriteria van PQK kunnen voldoen

 • Wetenschappelijke activiteiten, staan open voor leden en niet-leden, zowel voor kinesitherapeuten als zorgverstrekkers in het kader van multidisciplinaire samenwerking. Het aantal tickets wordt afgestemd op de capaciteit van de zaal (brandveiligheidsvoorwaarden).
 • LOKK’s en Peer Reviews zijn strikt voorbehouden voor kinesitherapeuten met geldig KNWV-lidmaatschap. Het aantal tickets wordt afgestemd op de PQK-regelgeving (LOKK = max 40 deelnemers)
 • Bepaalde activiteiten zoals (social events, KNWV-clinics, KNWV-SUMMIT, …) zijn betalende activiteiten waarvoor KNWV-leden belangrijke reducties genieten.

Daarnaast kan het portfolio ook aangevuld worden met de activiteiten uit de Aktiviteitenkalender met externe events (activiteiten en events georganiseerd door partners en andere organisaties/verenigingen) en veranderforums in de 5 Eerstelijnszones die ook door PQK worden geaccrediteerd.

Verder kan u op de webpagina “permanente vorming” weblinks vinden naar symposia, scholingsinstituten etc  in binnen-en buitenland , welke mogelijks KNWV-leden interesseren.
Op deze pagina worden ook de “huisregeltjes” vermeld welke hierna kort samengevat.

Voor elke activiteit is voorafgaande ticketbestelling vereist zodat KNWV de aanwezigheidslijsten kan voorbereiden en uw navormingseenheden kan garanderen.

  1. Klik in de chronologische lijst op de gewenste activiteit, de activiteitpagina opent zich en toont na de inhoudelijke en logistieke informatie ookeen ticketlijst.
    • KNWV-leden met geldige lidmaatschapskaart kunnen gratis inkomtickets bestellen door in de ticketlijst een vinkje te plaatsen bij hun lidstatus (student, KNWV-lid of Axxonlid andere Kring)
    • Zorgverstrekkers en kinesitherapeuten (die geen lid zijn van Axxon en/of Kinekring) moeten eenmalig registreren om inkomticket(s) te kunnen aankopen. In de ticketlijst vinken zij hun betalend ticket aan (40€ ticket). 
  2. Klik vervolgens op de groene button “in winkelmand plaatsen” en volg de verdere instructies op zoals in een webshop. Na 3 stappen verschijnt een ontvangstbewijs én een  bevestigingsmail in uw mailbox met de boodschap “KNWV dankt u voor de bestelling van een toegangsticket voor activiteit xyz” . Ontvangt u die bevestiging niet,  dan werd uw bestelling niet geregistreerd door onze software en komt u ook niet op de aanwezigheidslijsten te staan. Voor peer reviews is deze vermeende inschrijving problematisch want u zal geen voorafgaande vragenlijst in uw portfolio ontvangen omdat u door KNWV niet als LOKK-deelnemer werd opgegeven bij PQK. Zelfs al komt u dan naar de PR , zal uw fysieke aanwezigheid geen criteriumpunt opleveren !
   Bij Peer reviews zal KNWV een 5 tal dagen vóór de PR , een mail sturen met de herinnering aan uw inschrijving . Ontvangt u geen mail dan staat u niet aangemeld . Neem dan asap contact op via het contactformulier.