1. Deelnemen = ticket bestellen met account

Om tickets te kunnen bestellen moet u over een account beschikken, die maakt u aan op de registratiepagina. Kies voor (1) een ticketaccount dat gratis en niet tijdsgelimiteerd is (u kan dus ook in de toekomst voor activiteiten tickets aankopen , met uitzondering van tickets voor peer reviews) of kies voor (2) een ledenaccount . Let wel: bent u lid van Axxon dan bent u niet automatisch lid van KNWV !

Het aantal tickets wordt enerzijds afgestemd op de PQK-regelgeving (aan een LOKK mogen max 40 collega’s deelnemen) en/of de capaciteit van de zaal ( brandveiligheidsvoorwaarden). Indien u geen ticket kan bestellen dan kan die capaciteitsbeperking de reden zijn, maar een technisch probleem is jammer genoeg ook niet uit te sluiten (lees verder bij FAQ-tickets)

2. Huisregeltjes

KNWV volgt 2 principes : “first come , first served” om gelijke kansen en rechten voor iedereen te garanderen , en ”1 ticket per persoon per activiteit”. Constateren we een dubbele inschrijving dan schrappen we er eentje, schrijft u voor eenzelfde activiteit op 2 verschillende datums in , dan sturen we u een mailtje voor overleg over uw keuzes.

Verder draagt KNWV ook de regel ” Collegialiteit en respect voor elkaar” hoog in haar vaandel. Net zoals u verwacht van uw patiënten, verwacht KNWV van haar deelnemers dat zij zich tijdig afmelden op info@knwv.be zodat wij uw ticket aan een collega verder kunnen geven. Kan u op het laatste nippertje toch niet aanwezig zijn (ziekte , autopanne bv), dan willen we ook dat graag vernemen .

KNWV behoudt zich het recht voor collega’s
– op wachtlijsten voor ticketbestellingen te plaatsen wanneer die frequent (niet gerechtvaardigd) afwezig zijn en/of té laattijdig afzeggen
– te schrappen van een aanwezigheidslijst bij vroegtijdige (niet gerechtvaardigde) verdwijningen en/of onrechtmatige handtekeningen op aanwezigheidslijsten

In ieder geval is KNWV van mening dat over voornoemde (en volgende) problemen moet en mag gecommuniceerd worden zonder boze commentaren. KNWV- bestuursleden zijn immers collega’s, die zich op vrijwillige basis inzetten voor het belang van elke kinesitherapeut.

  1. PQK-criteria opvolgen = uw verantwoordelijkheid

KNWV stelt alles in het werk om – in de eerste plaats voor haar leden – een rijkelijk gevuld activiteitenprogramma aan te bieden met voldoende navormingseenheden en peerreviews waardoor alle leden aan de jaar- en/of periodecriteria van PQK kunnen voldoen. Daarnaast vermeld KNWV op haar activiteiten kalender ook  “externe” events die veelal ook geaccrediteerd zijn, mogelijkheden genoeg dus om uw portfolio rijkelijk aan te vullen.

Inschrijven en deelnemen behoren tot de verantwoordelijkheid van de inschrijver !