Het toenemend aanbod van informatie, projecten en trainingen van de 5 Eerstelijnszones van onze kring, van Logo Brugge-Oostende en van andere Zorg-& Welzijnsorganisaties die met logistieke en financiële steun van het Vlaams gewest worden georganiseerd, maakt het voor onze kinekring bijzonder moeilijk om deze informatiestroom op te volgen en zo tijdig , correct en compleet in onze rubriek “HOT NEWS” te publiceren en/of in onze maandelijkse KNWV-nieuwsbrief. 

Wilt u derhalve up-to-date blijven van initiatieven in uw regio , gelieve u dan rechtstreeks in te schrijven op de nieuwsbrieven van voornoemde organisaties. Op deze pagina vindt u via  TABS in het menu de nodige weblinks. 

KNWV fungeert als verplichte partner in  5 eerstelijnszones en adviseert derhalve haar leden om de toetreffende links aan te klikken om zodoende op de hoogte te blijven van initiatieven in hun regio/zone. 

  1. Inschrijvingslink voor de Nieuwsbrief van de Eerstelijnszone Brugge  , voor collega’s uit Brugge (8000) en haar deelgemeenten Assebroek en Sint-Kruis (8310), Sint-Andries en Sint Michiels (8200) en Zeebrugge (8380).
  2. Inschrijvinglinks voor de Nieuwsbrief  en LinkedIn  van de Eerstelijnszone Houtland-Polder , voor collega’s uit Gistel (8470), Ichtegem (8480), Koekelare (8680), Kortemark (8610), Oudenburg (8460) en Torhout (8820).
  3. Inschrijvinglinks voor de Nieuwsbrief  en Facebook van de Eerstelijnszone Oostkust , voor collega’s uit De Haan (8420), Blankenberge (8370), Zuienkerke (8377), Knokke-Heist (8300 en 8301)  en Damme (8340).
  4. Inschrijvinglinks voor de tweemaandelijkse nieuwsbrief , voor Facebook  en  LinkedIn van de Eerstelijnszone Oostende – Bredene , voor collega’s uit Oostende (8400) en Bredene (8450)
  5. Inschrijvinglinks voor de Nieuwsbrief en  LinkedIn van de Eerstelijnszone WE 40 , voor collega’s uit Beernem (8730), Oostkamp (8020), Zedelgem (8210) en Jabbeke (8490).

Logo staat voor LOkaal GezondheidsOverleg. Er zijn vijftien Logo’s in Vlaanderen en Brussel, elk met een eigen website.  KNWV is vertegenwoordigd in LOGO Brugge-Oostende

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief 

Het Vlaams Instituut Gezond Leven vzw bezorgt u informatie over gezondheid en gezondheidsdeterminanten, kwaliteitsvolle gezondheidsbevordering, biedt hulp bij het plannen en uitvoeren en inzetten van een evaluatie, diept diverse thema’s uit ….

Inschrijvingslink algemene nieuwsbrief op https://www.gezondleven.be/nieuwsbrief

Inschrijving voor de opleidingsnieuwsbrief

De Vlaamse regering keurde in 2011 de beheersovereenkomst goed voor de subsidiëring en erkenning van het Expertisecentrum Val- en fractuurpreventie Vlaanderen (EVV) als  partnerorganisatie voor val- en fractuurpreventie bij ouderen. 

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief