Om deel te nemen aan Wetenschappelijke Activiteiten (WA) en Peer Reviews (PR) van KNWV hanteert KNWV een bestelsysteem van toegangstickets zoals online Webshops met winkelmand.

  KNWV-leden loggen zich vóór de ticketbestelling in voor hun gratis tickets voor WA’n en PR’s. Niet-leden kunnen allen tickets voor WA’n bestellen tegen betaling van 25 euro. Wanneer de bestelling gelukt is, ontvangt u een bevestiging in uw mailbox.
  Raadpleeg bij problemen altijd eerst de tips in de FAQ en onderneem nieuwe poging(en). Indien ook dit niet lukt, verwittig ons dan asap via het contactformulier aub

  Ontvangt u GEEN TICKETS voor een activiteit én krijgt u 1 week voor de activiteit geen MAILHERINNERING van uw inschrijving dan

  • bent u NIET INGESCHREVEN en staat u niet op de aanwezigheidslijst;
  • dan zal u geen vragenlijst van PQK ontvangen en dus ook geen PR-deelname kunnen bewijzen.

  Het is dus heel belangrijk dat u zelf controle uitoefent , KNWV kan dit niet voor u doen en kan ook niet verantwoordelijk gesteld worden.

  Peer Reviews zijn exclusief voorbehouden voor leden, er kunnen geen tickets gekocht worden zonder leden -login. Wetenschappelijke Activiteiten zijn gratis voor KNWV-leden. Niet-leden kunnen zonder ledenlogin toegang tickets kopen tegen betaling van 25 euro.

  Axxonleden worden niet automatisch “gratis” lid van KNWV. Lid worden van KNWV vereist een aparte inschrijving.

  Collega’s die hun lidmaatschap 2019 nog in orde moeten stellen resp hun lidmaatschap 2018 willen verlengen kunnen dit hier doen als student, als Axxonlid of als betalend KNWV-lid .
  Nieuwe collega’s die lid willen worden klikken hier.

  Wegens de nieuwe PQK-criteria ziet KNWV zich genoodzaakt om de programmatie van activiteiten bij te sturen . Lees meer

  Het is dus heel belangrijk dat u zelf controle uitoefent , KNWV kan dit niet voor u doen en kan ook niet verantwoordelijk gesteld worden.
  Ontvangt u geen bevestiging(en) of kan u geen tickets bestellen of ontvangen, lees dan eerst de tips in de FAQ en onderneem nieuwe poging(en) . Indien ook dit niet lukt, verwittig ons dan asap via het contactformulier aub