Permanente vorming

KNWV draagt permanente vorming hoog in haar vaandel. Zij stelt alles in het werk om een rijkelijk gevuld activiteitenprogramma aan te bieden opdat collega’s aan de jaar- en/of periodecriteria van PQK kunnen voldoen. Voor elke activiteit is voorafgaande ticketbestelling vereist zodat KNWV de aanwezigheidslijsten kan voorbereiden om uw navormingseenheden of andere portfoliocriteria bij PQK te registreren.
Het aantal tickets wordt afgestemd op de capaciteit van de zaal en brandveiligheidsvoorwaarden. Ook federale en lokale covid-maatregelen bepalen of de geplande activiteit al dan niet “live” kan doorgaan. KNWV visualiseert daarom de activiteiten in een kolom ONLINE activiteiten (tickets voor streaming via het Digitaal Platform) en een kolom ON SITE activiteiten waaraan u fysiek kan deelnemen op de aangeduide datum en locatie.

Op ons exclusief online PLATFORM zullen in samenspraak met docenten of organisaties, wetenschappelijke activiteiten, webinars en Peer Reviews Vrij thema worden aangeboden. Hou de nieuwsbrief en onze social media kanalen in de gaten.

Tickets*

Als er na de titel van de activiteit ‘tickets beschikbaar” staat, dan kun U uzelf inschrijven voor dit event.

Meer details onderaan deze pagina

*Voor de bestelling van tickets hebt u altijd een account nodig

HET KNWV OPLEIDINGSAANBOD

Tickets aankopen

Op de webpagina van elke activiteit bevindt zich onderaan een “ticket button” die u verder zal leiden naar de winkelwagen. Omdat deze bestelprocedure uw registratiegegevens benut, is het noodzakelijk dat u zich voorafgaand (gratis) registreert (of lid maakt) op de registratiepagina . De aanmaak van een gebruikersaccount is eenmalig, blijft permanent geldig en kan ten allen tijde gewijzigd of verwijderd worden. 

Aanbod

De Wetenschappelijke activiteiten staan open voor leden en niet-leden, zowel voor kinesitherapeuten als zorgverstrekkers in het kader van multidisciplinaire samenwerking. Het aantal tickets wordt afgestemd op de capaciteit van de zaal, conform de recentste corona-adviezen en brandveiligheidsvoorwaarden.

De Peer Reviews met vrij thema zijn strikt voorbehouden voor kinesitherapeuten die een van de volgende 3  KNWV-lidmaatschapsformules hebben gekozen:

Het aantal tickets wordt afgestemd op de PQK-regelgeving (LOKK = max 40 deelnemers).

De Peer review (of e-learning) met vastgelegd thema wordt niet door KNWV maar wel door PQK (tegen betaling !) georganiseerd . Inschrijvingen gebeuren via uw persoonlijk portfolio>>evaluaties>>>thema.

De Bijzondere activiteiten zoals social events, KNWV-clinics, KNWV-SUMMIT,… zijn betalende activiteiten waarvoor KNWV-leden belangrijke reducties genieten.

31 december 2022


31 december 2022

Tickets en online toegang tot 31/12/2022

Wijkcentrum Xaverianen
Xaverianenstraat 1
Brugge, West-Vlaanderen 8200
België


31 december 2022

Tickets en online toegang tot 31/12/2022

E-learning