Wegens de nieuwe PQK-criteria voor de periode 2019-2021 ziet KNWV zich genoodzaakt om zowel voor Peer Reviews als Wetenschappelijke activiteiten , haar leden in de mogelijkheid te stellen , de vereiste criteria te behalen. Zij vraagt dan ook begrip van haar leden om rechten en plichten wederzijds te respecteren.

Peer Reviews

  1. de inschrijvingen worden 7 dagen vòòr de PR  stopgezet om administratieve problemen bij PQK te voorkomen.
  2. De 1e vragenlijst dient minimum 72u vooraf te worden ingevuld . U krijgt die vragenlijst niet meer per mail van PQK toegestuurd, maar moet die zelf in uw portfolio invullen (in bovenste menubalk “evaluaties” aanklikken , dan in linker menu “cursusevaluaties” aanklikken en in de lijst het gewenste item aanklikken . Voor de 2e vragenlijst krijgt u wel een waarschuwing kort na de PR, voor de 3e vragenlijst na 6 weken)
  3. de peerreviews zijn exclusief voorbehouden voor Axxon-KNWV-leden en betalende KNWV-leden , geen toegang voor studenten ;
  4. het aantal deelnemers wordt beperkt op 40 deelnemers . Omdat KNWV meer dan 150 leden telt is de vraag groter dan het aanbod . Wanneer de limiet van 40 deelnemers is bereikt wordt in de mate van het mogelijke een herhaling ingepland op dezelfde dag of een andere datum waarvoor terug 40 KNWV-leden zich kunnen inschrijven.