VERPLICHTE TARIEVENPOSTER VAN HET RIZIV

Het RIZIV heeft een verplichte tarieventabel opgesteld die vanaf 1 maart verplicht moet opgehangen worden in uw praktijk . Het model moet duidelijk het bedrag vermelden dat de patiënt zelf moet betalen, zodat deze het niet zelf moet uitrekenen. De nomenclatuur van de kinesitherapie vermeldt immers dat elke praktijkhoudende kinesitherapeut verplicht is om op een zichtbare plek een bericht voor de patiënten op te hangen met de nodige informatie over de honoraria, terugbetaling en conventiestatus.

Axxon heeft de documenten van het RIZIV ontvangen  en zal versie  ervan bezorgen in haar eerstvolgende nieuwsbrief . Hou dus uw mailbox in de gaten.

Let wel op: deze tabellen zullen eventueel weer aangepast worden naargelang de resultaten van de quorumbepaling van de M24