Handleiding Online WA 18/06/2020

Handleiding Online WA 18/06/2020


18 juni 2020

Pro-Q-Kine vzw heeft om het behalen van de kwaliteitscriteria te faciliteren, toegelaten online peer reviews en lezingen te mogen organiseren mits zij aan bepaalde regelgeving voldoen.
KNWV heeft het Zoom programma welke net zoals Skype een video-conferencing tool is maar met een aantal extra functionaliteiten die het verzorgen van online synchrone lessen vergemakkelijken en zelfs interactiviteit en groepswerk mogelijk maken.

Om alles goed te laten verlopen hebben heeft KNWV volgende korte handleiding opgesteld , gelieve deze strikt na te leven.

Hoe inloggen op Zoom?
Alle deelnemers van zullen op de dag van het online event een mail ontvangen met de inloggegevens. Die link begint met https://zoom.us/j/ gevolgd door een reeks cijfers. Wilt u meer informatie over dit programma, klik dan op https://toledo.kuleuven.be/Handleiding%20ZOOM.pdf

Wanneer inloggen ?
U logt om 18u55 in om de beste geluidskwaliteit in te stellen op basis van het wachtmuziekje. Het gewenste geluidsvolume kan via uw eigen pc / laptop geregeld worden. Het is ook beter voor de kwaliteit van de verbinding dat u uw camera en uw microfoon / speaker uitzet tijdens de activiteit en/of een headphone gebruikt.

Accreditering
Voor , tijdens en na het event zal KNWV uw aanwezigheid checken op diverse manieren. uw continue aanwezigheid is noodzakelijk om uw accreditering te krijgen.

Technische problemen die kunnen optreden: 

Probeer eerst de voorgestelde oplossingen . Indien uw probleem niet opgelost geraakt , omschrijf dan uw probleem in het chatvenster , en ontvang op dezelfde manier de oplossing

  U hoort niets of u hoort alles te stil Uw luidsprekers staan niet aan, of staan op "stil" of uw micro staat aan (los op door UNMUTE)
Gebruik een headphone of oortjes
U vliegt uit het programma herstart uw browser of de weblink naar Zoom , herbegin de inlogprocedure
Slechte klank- en/of beeldkwaliteit Wifiverbindingen geven soms problemen , probeer naar mogelijkheid met de kabel verbinding te maken
Online Peer Review

Bekijk de volledige kalender