Peer Review - "Guidelines Jill Cook: 10 things not to do with tendopathy"

Peer Review - "Guidelines Jill Cook: 10 things not to do with tendopathy"


6 september 2018

Spreker :
Peter Pollet, zelfstandig kinesitherapeut, Docent, Performance Specialist

Lokatie:
Wijkcentrum Xaverianen, Xaverianenstraat 1, 8200 Brugge

Thema: Wil je meer weten omtrent de nieuwste inzichten in tendinose van het onderste lidmaat? Waar kunnen we met onze therapie een rol spelen? Hebben we controle over de pijn, functie en de pathologie van de tendinose? Wat is de belastingsstrategie voor het behandelen van een tendinose? Kunnen we een ruptuur verwachten? Op al deze vragen en nog veel meer krijg je een antwoord binnen deze peer review.

De richtlijnen voor behandeling van tendinose werden in 2016 door Jill Cook (La Trobe University, Melbourne, Australië) gepubliceerd en dit op een speelse en zeer toegankelijke en wetenschappelijk gefundeerde manier.

Accreditatie: is aanvaard ID.329735

Inschrijvingsprocedure op de PQK-website : scroll naar dag maand jaar , open bovenstaande activiteit , druk op de link onderaan de pagina én vul uw gegevens in. Indien u deze 4 stappenprocedure correct hebt gevolgd, zal uw naam op onze aanwezigheidslijsten vermeld staan . KNWV is niet verantwoordelijk voor té laattijdige aanmeldingen op de PQK-website.

Bijzondere aandacht voor peer-reviews.
Elke peer review gaat samen met 3 vragenlijsten:
• 1e vragenlijst vooraf (in te vullen min. 72h, de reden waarom de inschrijvingen 8 dagen voor het event worden afgesloten);
• 2e vragenlijst net na de peer review;
• 3e vragenlijst 60 dagen na de peer review.
Pas wanneer alle vragenlijsten (tijdig) werden ingevuld, zal de peer review gevalideerd worden.

Bekijk de volledige kalender

Online ticket sales for this Evenement are closed.