Peer review HERHALING VOLZET "Een kritische blik op het onderzoek van lumbale patiënten,...hoe kunnen we elkaar inspireren.”

Peer review HERHALING VOLZET "Een kritische blik op het onderzoek van lumbale patiënten,...hoe kunnen we elkaar inspireren.”


12 maart 2019

Deze peerreview was voorbehouden voor collega's die zich niet konden inschrijven op de 1e Peerreview dd 12 februari 2019, maar werd ook in een mum van tijd VOLZET . Wij adviseren daarom om u voor de 3e Peer Review in te schrijven , handelend over het thema "COPD"

Collega Steven De Coninck is een ervaren docent met expertise in de orthopedische geneeskunde.

in deze peerreview worden de aanwezigen gestimuleerd om een kritische blik te werpen op onderzoeksprotocollen die collega’s routinematig toepassen bij hun lumbale patiënten.

Via opdrachten met betrekking tot anamnese, inspectie en functieonderzoek zal de spreker het intercollegiaal overleg op gang brengen en vervolgens een kritische interactie met het publiek uitlokken.

Dit wordt een bijzonder originele peerreview met een totaal onvoorspelbaar scenario en eindconclusies.

Inkomtickets voor peer reviews zijn enkel te koop voor wie op deze site geregistreerd/ingelogd is resp een actief lidmaatschap 2019 van KNWV bezit. Studenten kunnen niet inschrijven voor een PR.

Wie nog niet is ingelogd als lid of nog geen actief lidmaatschap 2019 bezit , kan dit alsnog doen met onderstaande knoppen.

                     

Uw aanvraag/registratie voor lidmaatschap wordt asap verwerkt zodat u zo snel mogelijk tickets kan aankopen.

Problemen met de ticketbestelling ? Lees de FAQ "Tickets"

PQK-criteria en -regelgeving voor Peer Reviews : Lees meer

Bekijk de volledige kalender